Espai migdia

 

Oferim servei de menjador per a aquelles famílies que ho sol·licitin.

L'escola compta amb cuina pròpia on l'empresa ENDERMAR elabora els àpats  directament a les nostres cuines. Especialistes en dietètica d'aquesta empresa, confeccionen els menús que són supervisats pel col·legi.

Els alumnes no donats d'alta al servei de menjador també tenen l'opció de dinar al centre puntualment comprant el tiquet a recepció abans de les 11:00h.

Per facilitar l'ordre, la higiene, la comoditat i el bon ambient dins del menjador, els alumnes dinen en diferents torns.

Un cop acabats de dinar, els alumnes de P3 fan la migdiada i la resta d'alumnes d'Infantil i Primària juguen al pati acompanyats per monitors especialitzats.

Els alumnes d'ESO poden triar entre dues opcions de segon plat i, a partir de 2n cicle d'ESO, podran sortir del recinte escolar amb l'autorització dels seus pares o tutors.

Les famílies interessades en el servei de menjador es poden inscriure fins el dia 25 de cada mes. Qualsevol modificació que sorgeixi durant el curs es comunicarà a administració.

Tant al menjador com als patis, des de les 13:00h. i fins a les 15:00h., els alumnes són acompanyats pels monitors responsables de cada grup, amb l'objectiu que, en aquest temps, hi hagi una continuació de l'acció educativa del centre, fent de l'espai migdia una estona de joc i convivència.

________________________________________________________________________________________________

DURANT AQUEST CURS, ES SEGUIRAN TOTES LES MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE QUE ES REQUEREIXIN PER LA SITUACIÓ DEL COVID.

________________________________________________________________________________________________

 

 

Dosatic S.L. © 2021
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5